Adres:Haefland 31d
6441PA Brunssum
Telefoonnummer:045 - 525 99 79 E-mailadres:info@autobedrijfvanbree.nl
Logo RDW
Logo nationale autopas

Garantie

Autotrust garantie

Wat dekt een Autotrust Garantie?

Autotrust betaalt de kosten van het repareren van uw auto, indien zich een mechanisch of elektronisch defect voordoet, waardoor uw auto niet meer goed functioneert.

Autotrust betaalt de kosten van de reparatie of de vervanging van een onderdeel, inclusief de arbeidskosten. Omdat Autotrust zeer uitgebreide garantiepolissen aanbiedt, maar ook een basisverzekering, kan dit sterk uiteenlopen.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de keuze die u hebt.

Bijvoorbeeld, de Verlengde Fabrieksgarantie dekt de onderdelen van:

De motor
De handmatige transmissie
De automatische transmissie
Het koelsysteem
De aandrijving
De wielophanging
Het remsysteem

De stuurinrichting
Het brandstofsysteem
Het emissiesysteem
De olieafdichtingen
De elektronica
De airconditioning
De airbags

Per garantiesoort worden de onderdelen genoemd die onder de betreffende dekking vallen.

Lees altijd de polisvoorwaarden goed door.

Wat is er niet gedekt?

Omdat iedere auto weer anders in elkaar geschroefd zit en uit andere onderdelen bestaat, vertellen we u graag wat er wél onder een Autotrust Garantie valt. Dat voorkomt misverstanden. Aan de andere kant willen we wél graag dat u precies weet waar u aan toe bent, dus noemen we de belangrijkste zaken die niet onder de dekking vallen even op:

Niet gedekt zijn de zogenaamde verbruiksonderdelen welke na een bepaalde tijd altijd vervangen moeten worden. Hierbij moet u (onder andere) denken aan de remschijven en remblokken, maar ook het oliefilter en lampjes. Ook de koppeling (bij een handgeschakelde auto) valt hier helaas onder. Verder zijn leidingen en het entertainmentsysteem (radio, video en navigatie) en de uitlaat niet gedekt. Carrosseriedelen, lak en zonne- en cabriodaken vallen ook niet onder de Autotrust Garantie.

Slijtage en reeds bestaande mankementen

Een mankement dat het gevolg is van slijtage valt gewoon onder de dekking van de Autotrust garantie.
Indien een onderdeel defect raakt als gevolg van slijtage én er zijn aanwijzingen dat dit defect reeds aanwezig was op het moment van het afsluiten van uw garantieverzekering, dan valt het mankement niet onder de dekking.

Polisvoorwaarden

Voor aanvullende informatie lees ook onze polisvoorwaarden, deze vindt u terug op onze speciale Autotrust garantievoorwaarden site.

 
 


Vergeet uw APK niet